baken

Ingrediënten
Voor het recept Regenboog taart
Voor de regenboog taart:
1 pak Dr. Oetker Biscuittaart
5 eieren (op kamertemperatuur)
50 ml water
Voor de botercrème:
2 zakjes Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
200 g boter (zacht)
250 ml melk (koud)
Voor decoratie:
Dr. Oetker Glittersuiker
Voor het kleuren van het beslag en botercrème:
Dr. Oetker Kleurstoffen
Bakgerei:
springvorm (20 cm)
5 kommen
mixer met garden
beslagkom
Zo maak je de regenboog taart:
Elektrische oven: 170°C
Heteluchtoven: 170°C
Inclusief: Midden
Baktijd: ongeveer 25 Min.
zo maak je de taart
Bereid het biscuitbeslag en 1 zakje botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Verdeel het beslag over 3 kommen en de botercrème over 2 kommen. Kleur het biscuitbeslag roze, geel en blauw met de Dr. Oetker kleurstoffen en de botercrème blauw en geel.
Gekleurde regenboog taart bakken:
Bak iedere kleur biscuitbeslag afzonderlijk één voor één in een spring- of taartvorm in ca. 25 minuten gaar. Haal de biscuitbodems na het bakken uit de vormen en laat deze afkoelen.
de taart stapelen
Doe de blauwe biscuitbodem in een schone spring- of taartvorm. Verdeel hierover de gele botercrème. Leg de roze biscuitbodem op de gele botercrème en druk deze licht aan. Verdeel blauwe botercrème over de roze biscuitbodem en leg hierop de gele biscuitbodem, druk deze ook zachtjes aan
De regenboog op de taart:

Ei - bacon muffinsRecept Bereidingstijd: 20 minutenTotaaltijd: 20 minutenAantal porties: 2 Dit heb je nodig
- Ei - 2
- Geraspte jonge kaas - 15 gram
- Ontbijtspek - 6 plakjes
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Vet drie cupcake vormpjes in met boter
- Beleg de vormpjes met plakjes ontbijtspek (2 plakjes is genoeg per cupje)
- Klop de eieren los met de geraspte kaas
- Giet het ei-mengsel in de ontbijtspek cupjes
- Plaats in de oven voor 15 minuten

