baken

Ingrediënten

Voor het recept Regenboog taart

Voor de regenboog taart:

1 pak Dr. Oetker Biscuittaart
5 eieren (op kamertemperatuur)
50 ml water

Voor de botercrème:

2 zakjes Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
200 g boter (zacht)
250 ml melk (koud) 

Voor decoratie:

Dr. Oetker Glittersuiker

Voor het kleuren van het beslag en botercrème:

Dr. Oetker Kleurstoffen

Bakgerei:

springvorm (20 cm)
5 kommen
mixer met garden
beslagkom 

Zo maak je de regenboog taart:

Zo maak je de regenboog taart:

Bereid het biscuitbeslag en 1 zakje botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Verdeel het beslag over 3 kommen en de botercrème over 2 kommen. Kleur het biscuitbeslag roze, geel en blauw met de Dr. Oetker kleurstoffen en de botercrème blauw en geel.


Elektrische oven: 170°C

Heteluchtoven: 170°C

Inclusief: Midden

Baktijd: ongeveer 25 Min.

zo maak je de taart

Bereid het biscuitbeslag en 1 zakje botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Verdeel het beslag over 3 kommen en de botercrème over 2 kommen. Kleur het biscuitbeslag roze, geel en blauw met de Dr. Oetker kleurstoffen en de botercrème blauw en geel.

2

Gekleurde regenboog taart bakken:

Gekleurde regenboog taart bakken:

Bak iedere kleur biscuitbeslag afzonderlijk één voor één in een spring- of taartvorm in ca. 25 minuten gaar. Haal de biscuitbodems na het bakken uit de vormen en laat deze afkoelen.

de taart stapelen

Doe de blauwe biscuitbodem in een schone spring- of taartvorm. Verdeel hierover de gele botercrème. Leg de roze biscuitbodem op de gele botercrème en druk deze licht aan. Verdeel blauwe botercrème over de roze biscuitbodem en leg hierop de gele biscuitbodem, druk deze ook zachtjes aan

De regenboog op de taart:

De regenboog op de taart:

Maak het tweede zakje botercrème volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrijk de taart met de botercrème. Decoreer met gekleurde glittersuiker in de vorm van een regenboog. En klaar is de regenboog taart.

Ei - bacon muffinsRecept Bereidingstijd: 20 minutenTotaaltijd: 20 minutenAantal porties: 2 Dit heb je nodig

  • Ei - 2
  • Geraspte jonge kaas - 15 gram
  • Ontbijtspek - 6 plakjes

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Vet drie cupcake vormpjes in met boter
  3. Beleg de vormpjes met plakjes ontbijtspek (2 plakjes is genoeg per cupje)
  4. Klop de eieren los met de geraspte kaas
  5. Giet het ei-mengsel in de ontbijtspek cupjes
  6. Plaats in de oven voor 15 minuten
advertentie
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin